top of page
Поиск
  • Фото автораliceystorozinec

Посвята слухачів БМАНУМ


15 жовтня учні 9 класів Сторожинецького районного ліцею, які стали слухачами Буковинської малої академії наук учнівської молоді, були запрошені на урочисте свято до ошатної Мармурової зали Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича - посвяту БМАНУМ – 2015.

З кожним роком кращі слухачі БМАНУМ примножують здобутки району та області на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, наукових конференціях. Про це свідчить позитивна динаміка результативності і наших ліцеїстів БМАНУМ у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України . У 2014/2015 навчальному році маємо 5 переможців: Косован Олександр, Карлійчук Марія, Юрковський Максим, Білак Микола, Івончак Настасія. Троє з них представляли область на державному рівні – Косован Олександр (секція екологія), Карлійчук Марія (педагогіка), Івончак Настасія (література).

Всі присутні побажали юним науковцям успіхів у науково-дослідницькій роботі та досягнення високих результатів.

Номери художньої самодіяльності здійняли шквал позитивних емоцій.

За доброю традицією на завершення свята пролунав Перший дзвоник, який стане початком нових звершень Буковинської Малої академії наук учнівської молоді.

А нашим ліцеїстам – слухачам БМАНУМ бажаємо цікавих лекцій, практичних занять у наукових лабораторіях, кафедрах Буковинської малої академії наук учнівської молоді та нових гарних здобутків на ниві наукових досліджень!!!


6 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page